CONSULTANTA TEHNICA

CONSULTANTA TEHNICA

Cu peste 15 ani de experienta in domeniul materialelor de constructii, specialistii Sevacon te ajuta sa alegi produsele potrivite pentru casa ta. Aflam nevoile tale, le documentam si cautam solutiile complete care sa raspunda cat mai bine cerintelor tale. Echipa noastra de specialisti este pregatita tehnic, astfel ca venim in intampinarea ta cu solutii bine documentate, conectate la cele mai noi tendinte din domeniul materialelor de constructii.
Fie ca ai un proiect aflat deja in derulare, fie ca urmeaza sa incepi unul, te consiliem pentru:

  • Calculul de consumuri specifice pentru materiale de constructii, in diferite etape;
  • Alegerea materialelor potrivite;
  • Utilizarea si aplicarea produselor achizitionate de la Sevacon.
pozaconstrct

Esti cu 4 pasi mai aproape de CASA TA


Cu noi gasesti solutia completa, la cel mai corect pret.
Suna la 0728 192 803, de luni pana vineri intre orele 08.00 – 18.00

In functie de produsele din comanda si de localitatea de destinatie, ne asiguram ca livrarea se face cat mai rapid. Sevacon foloseste atat flota proprie, cat si serviciile de curierat pentru a ne asigura ca lucrarea ta se desfasoara conform planului.

Produsele comandate si existente in stoc, cu destinatia Ilfov sau Bucuresti, vor fi livrate in maxim 48 ore de la confirmarea platii.

Dupa efectuarea comenzii online, unul dintre consultantii nostri te va contacta telefonic, in cel mai scurt timp, pentru a stabili modalitatea de livrare si costurile aferente. In cazul in care nu ai fost contactat in primele 24 de ore de la confirmarea comenzii, te rugam sa ne contactezi telefonic. Mentionam faptul ca lipsa unor informatii din formularul de comanda poate sa atraga invalidarea acesteia.

Validarea unei comenzi se realizeaza doar dupa discutia telefonica, precedata de achitarea produselor prin:

 • Transfer bancar
 • Ramburs
 • Plata cash, pentru valori mai mici de 5000 lei
 • Plata cu cardul, la sediul Sevacon.

Dupa aceasta etapa, produsele vor fi livrate in 1-2 zile lucratoare sau, dupa caz, la termenul stabilit. In functie de cantitatea si tipul marfurilor comandate, livrarea se poate efectua prin:

 • Flota Sevacon
 • Servicii de curierat
 • Transport la nivel de TIR
 • Ridicare de la depozit Sevacon – harta

Data si ora predarii-primirii produselor se stabileste de comun acord cu soferul care iti va da toate informatiile despre  livrare.

Economisesti bani si ai siguranta materialelor pentru fiecare etapa a constructiei. Iti oferim solutia completa pentru lucrarea ta de constructii, achiti contravaloarea materialelor, iar noi ne ingrijim ca tu sa primesti produsele necesare pentru fiecare etapa. Preturile raman constante, indiferent de majorarile inregistrate intre timp in piata. Livrarile catre santier se fac in functie de necesitate si de spatiul de depozitare de care dispui, fara sa mai ai stresul intretinerii sau a serviciilor de paza.

Sevacon raspunde reclamatiilor clientilor prin Departamentele Tehnic si de Vanzari, oferind drept de retur pentru produsele achizitionate, in urmatoarele conditii:

 1. Produsul livrat difera de cel comandat: semnalarea acestei erori va conduce la inlocuirea materialelor de constructii, costurile urmand sa fie suportate de Sevacon.
 2. Produsele prezinta deteriorari vizibile: verificati integritatea coletelor la livrare si anuntati imediat eventualele defecte ale materialelor. De asemenea, aveti dreptul sa refuzati receptia, prin mentionarea acestui lucru pe documentul de transport. Sevacon va proceda la inlocuirea produselor si va va comunica noul termen de livrare.
 3. Alte motive: dreptul de retur poate fi exercitat de consumator in termen de 14 zile de la intrarea in posesia produselor, fara a fi necesara justificarea acestei decizii.

Nu intra sub incidenta politicii de retur produsele la metru, taiate, decupate, vopselele mixate colorate, produsele lemnoase prelucrate, produsele deteriorate si neacoperite de garantie, cât și produsele care se aduc pe comandă specială.

Cererile de returnare vor fi solutionate in termen de 14 zile de la data comunicarii acestora catre Sevacon, prin intermediul formularului de mai jos, pe care va rugam sa il completati integral. In cel mult 3 zile lucratoare, veti primi raspunsul nostru insotit de instructiuni de returnare.

Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original sau echivalent, insotit de accesorii si documentele de calitate. Sevacon nu crediteaza produse deteriorate din cauza ambalarii necorespunzatoare.

Costurile de returnare, aferente serviciilor de transport, vor fi suportate de client.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

WhatsApp chat