Caramida

 • You've just added this product to the cart:

  Caramdia Klinker - Oud Brabant

  Nou
  0 out of 5

  Caramdia Klinker – Oud Brabant

  Ambalare: 580 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta Oud Brabant asigura nu numai protectie pentru constructie, ci si un farmec inconfundabil. Nuantele in tonuri neutre, calme si in acelasi timp surprinzatoare, simbolizeaza stabilitatea si increderea in fortele proprii. Klinkerul Oud Brabant se inscrie in tendintele moderne ale stilului discret si sofisticat. Culoarea neutra nu se demodeaza niciodata. O poti folosi in combinatii cu nuante fierbinti si modele grafice indraznete. Look-ul monocrom va fi pus in valoare de suprapuneri de texturi contrastante sau de accente elegante: argintiu, auriu sau bronz. Caramida aparenta antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele Klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Klinker Vandersanden: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  8,33 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Argentis

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Argentis

  Ambalare: 580 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta klinker Argentis face parte din colectia PERLA. Aceasta colectie asigura nu numai protectie pentru constructie, ci si un farmec inconfundabil. Nuantele in tonuri neutre, calme si in acelasi timp surprinzatoare, simbolizeaza stabilitatea si increderea in fortele proprii. Klinkerul Argentis se inscrie in tendintele moderne ale stilului discret si sofisticat. O poti folosi in combinatii cu nuante fierbinti si modele grafice indraznete. Look-ul monocrom va fi pus in valoare de suprapuneri de texturi contrastante sau de accente elegante: argintiu, auriu sau bronz. Caramida aparenta antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Klinker Vandersanden: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  7,50 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Carmine GS

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Carmine GS

  Ambalare: 560 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta Carmine GS face parte din colectia RUSTIC. Scapa de agitatia cotidiana si cladeste-ti un camin cald si primitor, ca pe vremuri! Colectia Rustic compune o tesatura plina de viata, inspirata de farmecul simplu al materialelor naturale, folosite de sute de ani la amenajarea locuintelor. Caramida klinker antichizata Bruxelles se combina firesc cu esentele clasice de lemn: stejar, nuc, fag si cires. Asorteaza-le cu mobilier exterior de ratan si foloseste nuante de crem si ocru in decoratiuni. Caramida aparenta antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Vandersanden Klinker: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  7,97 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Castello Orange

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Castello Orange

  Ambalare: 560 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta klinker Castello Orange face parte din colectia ROSE. Nuantele diafane ale colectiei Rose au fost create pentru clipe dulci si amintiri placute. Potrivite unei personalitati active sau unei familii tinere, pline de viata, aceste culori deschise cu aspect pudrat confera unicitate cladirii in orice amplasament. Textura inovativa a nuantei Castello Orange confera casei un look gingas, ca de turta dulce. Se potriveste cu nuantele naturale ale esentelor de lemn, dar si cu tamplaria de culoare alba. Pentru un efect plin de profunzime, optati pentru alternanta cald-rece, in combinatii cu borduri sau decoratiuni de piatra naturala, ciment sau mozaic. Caramida aparenta antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Vandersanden: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  8,21 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Corum

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Corum

  Ambalare: 580 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta klinker Corum face parte din colectia PERLA. Aceasta colectie asigura nu numai protectie pentru constructie, ci si un farmec inconfundabil. Nuantele in tonuri neutre, calme si in acelasi timp surprinzatoare, simbolizeaza stabilitatea si increderea in fortele proprii. Klinkerul Corum se inscrie in tendintele moderne ale stilului discret si sofisticat. O poti folosi in combinatii cu nuante fierbinti si modele grafice indraznete. Look-ul monocrom va fi pus in valoare de suprapuneri de texturi contrastante sau de accente elegante: argintiu, auriu sau bronz. Caramida aparenta antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele Klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Klinker Vandersanden: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  6,66 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Creme

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Creme

  Ambalare: 580 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta klinker Creme face parte din colectia PERLA. Aceasta colectie asigura nu numai protectie pentru constructie, ci si un farmec inconfundabil. Nuantele in tonuri neutre, calme si in acelasi timp surprinzatoare, simbolizeaza stabilitatea si increderea in fortele proprii. Klinkerul Creme se inscrie in tendintele moderne ale stilului discret si sofisticat. O poti folosi in combinatii cu nuante fierbinti si modele grafice indraznete. Look-ul monocrom va fi pus in valoare de suprapuneri de texturi contrastante sau de accente elegante: argintiu, auriu sau bronz. Caramida aparenta klinker antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele Klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Klinker Vandersanden: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  7,50 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Lithium

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Lithium

  Ambalare: 580 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta klinker Lithium face parte din colectia PERLA. Aceasta colectie asigura nu numai protectie pentru constructie, ci si un farmec inconfundabil. Nuantele in tonuri neutre, calme si in acelasi timp surprinzatoare, simbolizeaza stabilitatea si increderea in fortele proprii. Klinkerul Lithium se inscrie in tendintele moderne ale stilului discret si sofisticat. O poti folosi in combinatii cu nuante fierbinti si modele grafice indraznete. Look-ul monocrom va fi pus in valoare de suprapuneri de texturi contrastante sau de accente elegante: argintiu, auriu sau bronz. Caramida aparenta klinker antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele Klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Klinker Vandersanden: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  7,85 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Maltings Antiqua

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Maltings Antiqua

  Ambalare: 580 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta Maltings Antiqua asigura nu numai protectie pentru constructie, ci si un farmec inconfundabil. Nuantele in tonuri neutre, calme si in acelasi timp surprinzatoare, simbolizeaza stabilitatea si increderea in fortele proprii. Klinkerul Maltings Antiqua se inscrie in tendintele moderne ale stilului discret si sofisticat. Culoarea neutra nu se demodeaza niciodata. O poti folosi in combinatii cu nuante fierbinti si modele grafice indraznete. Look-ul monocrom va fi pus in valoare de suprapuneri de texturi contrastante sau de accente elegante: argintiu, auriu sau bronz. Caramida aparenta antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele Klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Klinker: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  6,19 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Nevado Light

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Nevado Light

  Ambalare: 560 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta Nevado Light face parte din colectia Brikston PERLA. Aceasta colectie asigura nu numai protectie pentru constructie, ci si un farmec inconfundabil. Nuantele in tonuri neutre, calme si in acelasi timp surprinzatoare, simbolizeaza stabilitatea si increderea in fortele proprii. Klinkerul Nevado Light se inscrie in tendintele moderne ale stilului discret si sofisticat. Culoarea neutra nu se demodeaza niciodata. O poti folosi in combinatii cu nuante fierbinti si modele grafice indraznete. Look-ul monocrom va fi pus in valoare de suprapuneri de texturi contrastante sau de accente elegante: argintiu, auriu sau bronz. Caramida aparenta antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Vandersanden Klinker: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  10,83 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Oude Kusteen

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Oude Kusteen

  Ambalare: 580 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta Oude Kusteen asigura nu numai protectie pentru constructie, ci si un farmec inconfundabil. Nuantele in tonuri neutre, calme si in acelasi timp surprinzatoare, simbolizeaza stabilitatea si increderea in fortele proprii. Klinkerul Oude Kusteen se inscrie in tendintele moderne ale stilului discret si sofisticat. Culoarea neutra nu se demodeaza niciodata. O poti folosi in combinatii cu nuante fierbinti si modele grafice indraznete. Look-ul monocrom va fi pus in valoare de suprapuneri de texturi contrastante sau de accente elegante: argintiu, auriu sau bronz. Caramida aparenta antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele Klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Klinker Vandersanden: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  8,21 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Platina

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Platina

  Ambalare: 580 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta Platina face parte din colectia PERLA. Aceasta colectie asigura nu numai protectie pentru constructie, ci si un farmec inconfundabil. Nuantele in tonuri neutre, calme si in acelasi timp surprinzatoare, simbolizeaza stabilitatea si increderea in fortele proprii. Klinkerul Platina se inscrie in tendintele moderne ale stilului discret si sofisticat. Culoarea neutra nu se demodeaza niciodata. O poti folosi in combinatii cu nuante fierbinti si modele grafice indraznete. Look-ul monocrom va fi pus in valoare de suprapuneri de texturi contrastante sau de accente elegante: argintiu, auriu sau bronz. Caramida aparenta antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele Klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Klinker Vandersanden: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  7,50 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Primula

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Primula

  Ambalare: 580 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta Primula face parte din colectia ROSE. Nuantele diafane ale colectiei Rose au fost create pentru clipe dulci si amintiri placute. Potrivite unei personalitati active sau unei familii tinere, pline de viata, aceste culori deschise cu aspect pudrat confera unicitate cladirii in orice amplasament. Textura inovativa a nuantei White Castle confera casei un look gingas, ca de turta dulce. Se potriveste cu nuantele naturale ale esentelor de lemn, dar si cu tamplaria de culoare alba. Pentru un efect plin de profunzime, optati pentru alternanta cald-rece, in combinatii cu borduri sau decoratiuni de piatra naturala, ciment sau mozaic. Caramida aparenta antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Vandersanden Klinker: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  6,78 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Rainbow White

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Rainbow White

  Ambalare: 560 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta Rainbow White face parte din colectia PERLA. Aceasta colectie asigura nu numai protectie pentru constructie, ci si un farmec inconfundabil. Nuantele in tonuri neutre, calme si in acelasi timp surprinzatoare, simbolizeaza stabilitatea si increderea in fortele proprii. Klinkerul Rainbow White se inscrie in tendintele moderne ale stilului discret si sofisticat. Culoarea neutra nu se demodeaza niciodata. O poti folosi in combinatii cu nuante fierbinti si modele grafice indraznete. Look-ul monocrom va fi pus in valoare de suprapuneri de texturi contrastante sau de accente elegante: argintiu, auriu sau bronz. Caramida aparenta antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Vandersanden Klinker: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  9,04 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Terra Cotta

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Terra Cotta

  Ambalare: 560 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta Terra Cotta asigura nu numai protectie pentru constructie, ci si un farmec inconfundabil. Nuantele in tonuri neutre, calme si in acelasi timp surprinzatoare, simbolizeaza stabilitatea si increderea in fortele proprii. Klinkerul Terra Cotta se inscrie in tendintele moderne ale stilului discret si sofisticat. Culoarea neutra nu se demodeaza niciodata. O poti folosi in combinatii cu nuante fierbinti si modele grafice indraznete. Look-ul monocrom va fi pus in valoare de suprapuneri de texturi contrastante sau de accente elegante: argintiu, auriu sau bronz. Caramida aparenta antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele Klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Klinker Vandersanden: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  7,97 lei Buc
 • You've just added this product to the cart:

  Caramida Klinker - Wickford

  Nou
  0 out of 5

  Caramida Klinker – Wickford

  Ambalare: 580 buc/palet

  Disponibilitate: Comanda speciala

  Caramida aparenta klinker Wickford face parte din colectia RUSTIC. Scapa de agitatia cotidiana si cladeste-ti un camin cald si primitor, ca pe vremuri! Colectia Rustic compune o tesatura plina de viata, inspirata de farmecul simplu al materialelor naturale, folosite de sute de ani la amenajarea locuintelor. Caramida klinker antichizata Wickford se combina firesc cu esentele clasice de lemn: stejar, nuc, fag si cires. Asorteaza-le cu mobilier exterior de ratan si foloseste nuante de crem si ocru in decoratiuni. Caramida aparenta antichizata este fabricata manual. Gama de culori variata este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. Diferentele de ton (nuante), precum si abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Peretele de caramida aparenta protejeaza stratul de zidarie impotriva factorilor externi si agentilor mecanici, fiind rezistent si la grindina. Peretele klinker asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. Avantaje caramida aparenta Klinker Vandersanden: • Fatada este eleganta si durabila, se mentine multi ani fara sa necesite intretinere sau reparatii. Absorbtia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. • Rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. • Izolatie fonica excelenta a peretelui klinker (factor de izolatie fonica de 40-50 dB).
  6,55 lei Buc
WhatsApp chat