SEVACON

One-stop-shop

La noi gasesti consultanta tehnica si materiale de constructii de exceptie. Noi stim ca marile proiecte cer competente deosebite, specializari relevante si multa pasiune. In felul acesta, Sevacon a contribuit in ultimii 15 ani la realizarea constructiilor de calitate din Romania.
Credem cu tarie ca pasiunea pentru lucrurile bine facute se mosteneste, iar Sevacon este una dintre companiile care confirma acest lucru. Din tata-n fiu, si de la executia de cladiri rezidentiale la piata materialelor de constructii, brandul vine cu promisiunea ca muta muntii pentru tine. In magazinul nostru online si in depozitul din Bucuresti gasesti solutii complete pentru renovari, reparatii, constructii, finisaje, termo si hidro izolatii. Tot aici te asteptam si cu idei pentru gradina ideala pentru relaxarea de dupa munca.

houselemn

70% din costul unei constructii este dat de materialele folosite.
Alege Sevacon - cu noi faci casa care rezista mai mult de-o viata!

1013

Misiune si valori

Te ajutam sa-ti faci casa care arata bine si care raspunde nevoilor tale, in care te simti excelent si pentru a carei executie faci efortul financiar corect.
Lucram eficient pentru tine, iti oferim servicii si produse care respecta standardele europene. Din grija pentru tine, gandim solutii tehnice care sa satisfaca nevoile tale, iar in acelasi timp sa aiba cel mai bun raport pret-calitate. Ne specializam continuu, suntem in stransa legatura cu producatorii de materiale de constructii premium, pentru a afla despre cele mai inovative si moderne produse utilizate in lucrari de calitate exceptionala. Rezultatele muncii ne recomanda, pentru ca la Sevacon nu promitem pretul cel mai mic, ci pretul corect pentru constructii sigure. Ne asumam responsabilitatea pentru serviciile si produsele oferite, motiv pentru care iti stam la dispozitie si te consiliem in legatura cu orice problema aparuta pe parcursul lucrarii. Transportul se face fie prin flota Sevacon, fie prin servicii de curierat sau in functie de produsele comandate, livrare la nivel de tir. De asemenea, ai posibilitatea sa faci personal ridicarea direct de la depozitul nostru.

Echipa

Marian Senciuc

Director Vanzari

Si-a inceput cariera in industria constructiilor, ocupand in ultimii 15 ani mai multe functii de conducere in cadrul grupului Sevacon. Este un profesionist cu o viziune noua, sustinuta de experienta solida in acest domeniu de activitate. Beneficiaza de un know-how valoros atat pentru industrie, cat si pentru companie, echipa, clienti si parteneri.

Mircea Milica - Rafalet

Director Divizie Finisaje

Cumuleaza peste 15 ani in industrie, dezvoltand o reala pasiune pentru constructiile de calitate. Este mereu la curent cu normele si standardele europene in domeniu, oferind consultanta tehnica celor aflati in cautare de servicii complete. Spiritul intreprinzator si experienta de pana acum il ajuta in pozitionarea corecta a Sevacon intr-o piata dinamica si competitiva.

WhatsApp chat